Om casen - Alkolås.dk

Jawin Safe Trip er forhandler af Smart Start Alkolås. Alkolåsen er et produkt, man i nogen tilfælde kan få installeret i sin bil hvis man har fået en spritdom og dermed køre i sin frakendelsesperiode.

Jawin Safe Trip valgte at indgå en Content aftale med Steensbeckfoto, så vi løbende kan producere billeder og video til informationskampagner

I dag producerer Steensbeckfoto alt billede og videomateriale til Jawin Safetrip, som bruges på både online og offline medier.

Alkolåsen

Alkolåsen er et apparat der bliver installeret i bilen, og brugeren skal så blæse i den for kontrol af alkohol inden bilen kan startes. Alkolåsen hjælper til daglig flere hundrede mennesker i Danmark med at opretholde retten til at køre bil, men på en sikker måde og derved kan mange mennesker passe arbejdet og familien mens de afsoner deres spiritusdom.

Formål

Formålet er at udbrede kendskab til alkolåsen, Jawin Safe Trip, således flere danskere kan hjælpes igennem en svær periode af deres liv. Steensbeckfoto leverer løbende nyt materiale, billeder og film til brug på hjemmeside, sociale medier mm.

Mål

Målet er at skabe kendskab til Alkolåsen, samt skabe tryghed til systemet og brugen.

Vi arbejder hele tiden på at skabe indhold der fortæller den gode historie med brugere som fortællerne, på den måde høre man den sandfærdige historie fra mennesker der har erfaringen.

Materialet skal være professionelt opbygget, og udvise stor troværdighed, så det kan bruges i professionelle marketingskampagner. Bl.a. til annoncering på de sociale medier og til hjemmesiden hvor folk der ønsker mere dybdegående information kan se historier fortalt fra hjertet, fra mennesker der har været.i en situation hvor de har mistet kørekortet, men har fået muligheden for at opretholde en hverdag med alkolåsen

 

 

Jawin Safe Trip

Jawin Safe Trip vejleder og hjælper mennesker der har fået en spritdom

Få et tilbud

Det kan være svært, at finde ud af hvilken form for markedsføring der virker – og hvad der ikke gør.

Dit markedsføringsmateriale har dog en stor betydning for om du vil oplever resultater eller ej. 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Kontakt os