Om casen - Mad Medics

Mad Medics er en klub lavet af redderne hos ambulance syd. Redderne besluttede sig for at lave en aktivitet som kunne bringe tankerne lidt væk fra redderjobbet, men hvor de samtidig kunne være sociale, og hvad er sjovere end en knallertklub.

Da Mad Medics spurgte om Steensbeck ville producere en lille kort video til deres facebookbanner, samt nogle stillbilleder til hjemmeside var der ingen tvivl, det ville jeg da rigtig gerne.

Mad Medics

Mad Medics er en knallertklub fra Esbjerg som består af ambulancereddere fra Ambulance Syd. Formålet med knallertklubben er socialt samværd og muligheden for at drikke en kold øl. De arrangerer turer rundt omkring i det lokale område. Nørder knallerter og får i det hele taget tankerne lidt væk fra en travl hverdag som reddere i Ambulance syd.

Formål

Formålet er at passe og pleje en knallertklub som har noget på hjertet, og som efter en travl og til tider stressende hverdag bliver til drengerøve der bare skal ud og have noget frisk luft og bensindampe i lungerne.

Mål

Målet at give Mad Medics et fedt udtryk, samt et sted de også visuelt kan være stolte af at præsenterer for kommende medlemmer

Med Steensbeck.dk arbejder jeg hele tiden på at fortælle den gode historie med professionelle billeder og video  

Materialet skal være professionelt opbygget, og udvise stor troværdighed, det skal fortælle den gode historie om Mad Medics og gøre alle medlemmerne stolte over at være en del af fællesskabet. Så skal det visuelle materiale på Mad-medics.dk og deres Facebook side være så stærkt, at det kan bruges i professionel markedsføring.

Mad Medics

Mad Medics giver luft til en til tider hårdt trængt redder personale der passer på os alle hver dag

Få et tilbud

Det kan være svært, at finde ud af hvilken form for markedsføring der virker – og hvad der ikke gør.

Dit markedsføringsmateriale har dog en stor betydning for om du vil oplever resultater eller ej. 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Kontakt os