Hvad er content dage?

 

Content dage er et fast samarbejde mellem din virksomhed og Steensbeckfoto, hvor vi producerer video og still billeder til din virksomhed til brug i alt dit markedsføringsmateriale, Facebook, LinkedIn, Instagram, hjemmeside, trykt materiale, TV displays mv.

Målet er, at din virksomhed skal have en stabil udvikling af professionelt foto og video materiale, således du altid har opdateret visuelt materiale og dine kunder altid ser din virksomhed fra den bedste side.

Content dage

Er en billig måde at være opdateret med professionelle billeder og video året rundt. Med Steensbeckfoto som samarbejdspartner får du både adgang til en engageret, kreativ fotograf, samt et topprofessionelt studie. hvor vi kan skyde alt fra portrætter til produkter.

Billige klikpriser med video

Video bliver hele tiden en større faktor i måden potentielle kunder finder dig på, samtidig med at klikpriserne er langt billigere end f.eks. klikpriser i google adwords.

Med content dage er det ikke tanken at vi skal filme nyt materiale hver måned, men bruger nogle af dagene på at klippe nye små film af allerede eksisterende rå materiale. På den måde kan vi være langt mere tidseffektive, og det materiale vi rent faktisk optager kan blive brugt langt bedre.

Mål

Målet med et samarbejde med Steensbeckfoto er dels at skabe en rød tråd i hele dit visuelle udtryk. Billeder og video skal passe sammen, og ligegyldig om dine kunder besøger din hjemmeside eller de sociale medier er udtrykket professionelt og ensrettet. Med Steensbeckfoto som samarbejdspartner vil få en engageret fotograf som ligger stor vægt på den nærværende og personlige historie i din virksomhed.

Steensbeckfoto

Producerer film og billeder for virksomheder i hele Danmark

Lad os tage en uforpligtende snak

Lad os tage et møde og lad mig inspirere dig og give dig nogle gode råd omkring brugen af billeder og video i din virksomhed.
Jeg kommer rigtig gerne forbi til en kop kaffe og en uforpligtende snak.

Kontakt os