Content Dage

Et fast og fordelagtigt samarbejde mellem din virksomhed og Steensbeck

KOM I GANG

Én dag i måneden... Kun kr. 4000,-

Content kunder hos Steensbeck ApS får i gennemsnit produceret 1,5 video pr. dag inkl. optagelser, klip redigering og levering. Derudover får de styrket stillbilled lageret med nye lækre stillbilleder hver eneste måned.

Alsidigt

I skal ikke tænke på at planlægge og hyre en fotograf ind, hver gang i skal have opdateret jeres visuelle content. Det gør det nemt og overskueligt for jer.

Vær på forkant

Med en Content Dag hos Steensbeck ApS vil I hele tiden være på forkant med visuelt content og kunne holde jeres forretningsforbindelser opdateret.

Høj Kvalitet

Steensbeck ApS har mange års erfaring med fotografering og videoproduktion. Med en Content Dag hos Steensbeck ApS er i sikre på at få professionelt materiale leveret.

Prisvenligt

En content Dag hos Steensbeck ApS er desuden et prisvenligt koncept til virksomheder som løbende skal bruge visuelt content og holde forretningsforbindelser opdateret.

Er Content Dage for alle?

Selvfølgelig!

Steensbeck ApS samarbejder med alt fra tømrere og håndværkere til webshops og produktionsvirksomheder.

 

Fælles for dem alle er, at de løbende skal bruge visuelt materiale til deres markedsføring, forretningsforbindelser, interne løsninger såvel som produktfotos.

Se også

Fotografering

Steensbeck er lige så skarp på stillbilleder som i videoproduktion. Leder du efter en fotograf til dit næste projekt, så se mere her!
Video

Videoproduktion

Som virksomhed der gerne vil annoncere og nå ud til en bred målgruppe er video det helt rigtige produkt at satse på. Video er billigt at bruge i  digital annoncering og så er det langt mere effektivt i forhold til leadgenerering, lad os tage en snak om hvilken type video du mangler i din virksomhed.
Kontakt

Lad os tage en snak om dine muligheder

Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende snak om dit foto/video projekt, så lad os tage en uforpligtende snak i dag.

 

Jesper@steensbeck.dk
+45 6024 6060