Om casen - Blåvand Kurbad & Wellness

Blåvand Kurbad og wellness drives til daglig af Emcare.dk. En af Blåvand Kurbad’s store udfordringer er, at man ikke kan komme indenfor og se de fantastiske faciliteter uden at købe billet.

Denne udfordringer løser Blåvand Kurbad ved Instore tv skærme i receptionen, så kunderne kan se både billeder og video af de lækre faciliteter indenfor.

I samarbejde med Steensbeckfoto fik Blåvand kurbad produceret billeder og videomateriale der afspejler de lækre faciliteter og den kvalitet, wellness og nydelse Blåvand Kurbad kan tilbyde.

Emcare

Med Blåvand Kurbad & Wellness driver Emcare områdets måske mest eksklusive wellness center, til brug for alle deres gæster.

Formål

Formålet var at trække flere besøgende ind i centeret og prøve nogle af de helt fantastiske behandlinger der findes der.

Billede og video materialet skulle være med til at klargøre hvad de forskellige behandlinger indeholder.

Mål

Målet var at producere noget lækkert materiale til Instore Tv skærmen hos blåvand Kurbad & Wellness.

Et klart krav til materialet var, at det udover at skulle være informativ omkring produktet, skulle det også udstråle ro, samt skønne omgivelser.

Ud over brug på skærmene i Wellness receptionen, kan materialet bruges rundt omkring i Emcares motionscentre i både Oksbøl, Varde & Esbjerg.

Wellness

Blåvand Kurbad & Wellness er en af Vestjyllands mest eksklusive wellnesscentre

Få et tilbud

Det kan være svært, at finde ud af hvilken form for markedsføring der virker – og hvad der ikke gør.

Dit markedsføringsmateriale har dog en stor betydning for om du vil oplever resultater eller ej. 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Kontakt os