Foto

Få et professionelt portrætfoto af dig eller dine ansatte

Et portrætfoto er ikke bare et almindeligt billede af dig. Portrætfotografering handler om at finde frem til personen bag, og det handler om, hvad du ønsker at udtrykke. Et professionelt portrætfoto udstråler troværdighed, professionalisme og gør dig interessant overfor kunder, samarbejdspartner og andre interessenter.

Det handler om at fremhæve personlige egenskaber, og som professionel portrætfotograf er det vores vigtigste opgave. Vi hjælper dig med at komme helt ind bag facaden og finde det autentiske. Uanset om du skal bruge et portrætfoto til linkedin, en job ansøgning eller måske af dine ansatte, så har vi både erfaring, kompetencer og “know how” til at løse opgaven. Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder – ring 60246060 eller skriv til os i dag.

Analyse

Strategi

Storyboard


Optagelse

Redigering

Færdig produkt

Hos Steensbeckfoto er uddannet i at skabe det unikke og effektive portrætfoto. Vi har over 20 års erfaring i at lave unikke portrætter af mennesker som bruges i professionel sammenhæng. 

Uanset om der er tale om et portrætfoto til LinkedIn, en job ansøgning, et CV eller af virksomhedens medarbejdere, så er Steensbeckfoto et naturligt og oplagt valg til opgaven. Vi har de sidste 20 år hjulpet hundredvis af virksomheder i hele Danmark med at lave det perfekte portrætfoto. 

Få et gratis og helt uforpligtende tilbud på professionelle billeder af dig og ansatte i din virksomhed. Vi rådgiver og vejleder således du får det maksimale ud af dine investering i portrætbilleder. Du får desuden 100% tilfredshedsgaranti eller pengene retur.

Virksomhedsportrætter i din virksomhed

For mange virksomheder er det en udfordring at sende medarbejderne ud af huset fordi det fordi det kan være tidskrævende, hvilket kan være et problem i en virksomhed med en travl hverdag.

Steensbeckfoto kommer gerne ud til din virksomhed. VI har et mobilt studie, som gør det muligt for os at servicere kunder i hele Danmark. 

Det giver os mulighed for at tage portrætbillede i dine og medarbejdernes naturlige omgivelser, hvilket er med til at skabe tryghed ved sessionen. Dette er en stor fordel fordi vi målet er, at skabe det unikke portrætbillede som afspejler mennesket bag på en professionel måde. 

Der kan være fordele i at vælge en professionel baggrund til jeres portrætbilleder. Det kan være med til at spare unødige bekymringer og forberedelser, hvis baggrunden er den samme hver gang – og en fordel når der kommer nye medarbejdere til virksomheden. 

En professionel baggrund kan desuden være tidsbesparende, hvilket i sidste ende påvirker økonomien og prisen på fotografierne.

 

Tillidsskabende medarbejdere giver trygge kunder.

Går du med overvejelser om at opgradere dine billeder af dine medarbejdere? 

Der er mange muligheder når man skal lave virksomhedsportrætter af medarbejderstaben. Du har måske allerede besluttet dig for en bestemt stil. 

Hos Steensbeckfoto har vi over 20 års erfaring i produktion af medarbejderportrætter. Vi er uddannet professionelle fotografer, hvilket er din sikkerhed for kvalitet – hver gang.

Vi er uddannet til at bidrage med kreative idéer til, hvordan vi i samarbejde kan sætte en god og spændende vinkel på fotografierne af dig og dine medarbejdere. 

Det har en enorm betydning for dine nuværende og potentielle kunder, hvordan du og dine medarbejdere er præsenteret på. Du vil opleve at professionelle billeder kan give et nyt og mere fokuseret udtryk, som i sidste ende kan betyde flere kunder, flere ordrer og øget bundlinje. 

Hos Steensbeckfoto er vi eksperter i portrætfotografering. Vi har faciliteter i vores eget fotostudie, men også et mobilt studie  som vi kan medbringe. På den måde sikrer vi os, at du bruger minimal tid på professionelle billeder af dig og din virksomhed.  

 

Præsenter dine medarbejdere på en professionel måde

Mangler du en fotograf der kan præsentere dine medarbejdere fra deres bedste side med flotte unikke virksomhedsportrætter?

Hos Steensbeckfoto har vi over 20 års erfaring i at lave professionelle portrætter af virksomheder i alle størrelser. Vores kunder er alt lige fra store virksomheder med flere hundrede ansatte til den ambitiøse iværksætter.  

Lad os tage en uforpligtende og uformel snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med professionelle og effektive portrætter af dig og dine ansatte.

Steensbeckfoto arbejder udelukkende med erhvervsfotografering. Vores kompetencer ligger i at styrke virksomhederne image og skabe værdifuldt indhold i form af billeder og videoer. Vi er uddannet fotografer med speciale i virksomheder. 

Det betyder også, at vi ikke tilbyder fotografering af private.  

Vi har kontor, samt et topmoderne portrætfoto studie i Oksbøl tæt på Esbjerg. Du er altid velkommen til at komme forbi til en uforpligtende snak.

Vi fotograferer dog i hele Danmark for virksomheder i alle størrelser.  

Skal du have lavet professionelle og unikke portrætter af dig og dine medarbejdere vil Steensbeckfoto være et oplagt valg til samarbejdspartner. Vi ved, hvordan man skaber mere værdi ved hjælp af godt indhold i form af billeder og video.

Vi hjælper dig hele vejen fra start til slut. Vi er med i planlægningsfasen og fungerer som din sparringspartner i hele processen. For os er vigtigste prioritet, at producere billeder som giver dine kunder lyst til at kontakte dig. 

Hos Steensbeckfoto leverer vi kvalitet – hver gang. Det betyder, at vi tør love dig 100% tilfredshedsgaranti eller alle dine penge retur. 

 

Portrætfotografering i studiet

I et studiemiljø er der mulighed for at forme præcist det udtryk du ønsker. Hvis du ønsker et stilrent portrætfoto eller et billede med lidt kant, så kan det være en rigtig god idé at få taget fotografierne i vores studie i Oksbøl tæt ved Esbjerg.

Der er næsten uendelige muligheder i forhold til lyslsætning og baggrunde. Det betyder, at vi sammen skabe lige præcis det udtryk du ønsker dine kunder skal se.

I et studie er der ro omkring hele fotosessionen. Vores professionelle studie i Oksbøl er et hyggeligt studie, hvor du hurtig vil føle dig i tryg.  

Ofte er det en process at ramme det helt rigtige udtryk, når man skal have taget et professionelt business portræt. At stille sig op foran et kamera kan være en stor udfordring, som vi er vant til at håndtere således vi får det bedste udtryk frem i dine billeder. 

I vores studie er der ro til at arbejde – ingen telefon der ringer, ingen andre skal have opmærksomhed og der er fuld fokus på at skabe de rigtig portrætter.

Det tager cirka 10-20 minutter i en god fotosession at opnå det optimale udtryk per medarbejder. 

Hos Steensbeckfoto har du mulighed for at vælge et fast samarbejde. Her planlægger vi sammen rammerne for et samarbejde til en konkurrencedygtig og fast månedlig pris. 

 

Det helt rigtige sekund i portrætfotografering

Når man får taget et business portræt, er det jo et øjebliksbillede af lige præcis det sekund fotografen vælger at trykke på udløserknappen, derfor er det også super vigtigt at øjeblikket er det helt rigtige. 

En stor del af det at hyre en professionel fotograf er lige netop det, at man får en professionel fagperson der kan skabe det helt rigtige sekund, det er ikke givet at sekundet eksisterer i forvejen og mange ting spiller ind hvis du ønsker det bedste. 

Som professionel fotograf er det Steensbeckfotos største opgave at sørge for at dine kunder oplever det, du som virksomhed ønsker de skal opleve. Billedet er førstehåndsindtrykket for de kunder og forretningsforbindelser som kigger på det, derfor er der også en langt større chance for at vinde kunden, hvis førstehåndsindtrykket er det helt rigtige. 

Ud over det udtryk der kommer ud af øjnene på den der skal fotograferes, er miljøet også afgørende for det helt rigtige sekund. 

Med viden og det helt rigtige tekniske udstyr kan vi hos Steensbeckfoto optimere og fremkalde det helt rigtige sekund, ligge det rigtige lys, og skabe det helt rigtige udtryk i øjnene på dig og dine medarbejdere.   

 

Processen i portrætfotos

Lidt afhængig af hvordan vi skal lave dine business portrætter kan processen variere lidt. hvis vi skal have lavet et rigtigt business bagtæppe til dig, starter det med at Steensbeckfoto først kommer ud til dig og laver billedet til dette, derefter skal det behandles og sættes til print, Det er der 3-4 ugers leveringstid på. 

Når vi modtager baggrunden kommer vi til dig på aftalt tidspunkt og skyder de personalefotos du skal bruge, alternativt kommer I forbi studiet i oksbøl. Vi vælger det endelige billede ud sammen med den medarbejder der skal portrætteres når vi er igang med shootet.  

Efter endt fotosession skal i regne med ca. 1 dags levering pr. hver 15-25. foto der skal færdigredigeres lidt afhængig af den stil vi sammen vælger. Alle billederne leveres digitalt i fuld opløsning i farver, således i har muligheden for at bruge dem i alle sammenhænge. Ønsker i billederne i en sort/hvid konvertering eller i specielle formater leverer vi også i forhold til dit ønske. 

 

Hvad koster professionelle portrætter af dine medarbejdere?

Prisen på business portrætter varierer fra projekt til projekt, alt afhængig af måden du vælger dine medarbejderportrætter skal produceres på, samt antallet af medarbejdere du skal have lavet portrætter af.

Når vi har taget en snak og drøftet ideer, vil du derfor få en individuel og fast pris på på dine business portrætter. Steensbeckfoto vægter højt, at du får dine forventninger opfyldt, og vi kommer altid med et seriøst, uforpligtende og konkurrencedygtigt tilbud.

Kontakt os og lad os få en snak om, hvordan vi kan bidrage med ideer til, og fotografering af dine medarbejdere.

 

Få et tilbud på medarbejderportrætter

Hos Steensbeckfoto har vi fotograferet hundredvis af medarbejdere, uanset om du er et stort, eller et mindre firma er det en god ide at vise dine medarbejdere på en præsentabel måde. 

Vi er med dig hele vejen igennem processen lige fra det indledende ideoplæg, til planlægning af shootet og til du har de færdige billeder klar til brug.