Portræt

Få et professionelt virksomhedsportræt

Visuel branding er et vigtigt element i alle markedsføringsstrategier uanset om der er tale om online- eller offline markedsføring. Et virksomhedsportræt kan være en strategisk stærk måde at vise din virksomhed frem på.

Hos Steensbeckfoto hjælper vi dig med at præsentere din virksomhed på en visuel stærk og professionel måde. Gode virksomhedsportrætter hjælper med skabe et godt førstegangsindtryk som kan give dig flere kunder. .

Skal vi tage en snak om dine muligheder for at skabe et stærkt visuelt brand?

Analyse

Strategi

Storyboard


Optagelse

Redigering

Færdig produkt

Fortæl en unik historie dine kunder vil huske..

Hos Steensbeckfoto er vi uddannet fotograf med over 20 års erfaring i at hjælpe virksomheder med deres visuelle udtryk. Professionelle billeder kan være afgørende for din troværdighed.

Planlægningsfasen er en vigtig fase fordi det er afgørende for resultatet. Det er i planlægningsfasen vores erfaring kan være afgørende for om du får succes med dine virksomhedsportrætter.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder. Kontakt os i dag.

 

Få kunderne til at vælge din virksomhed

Man siger, at et billede siger mere end 1000 ord, og der er noget om snakken. Under alle omstændigheder er billeder vigtigt i forhold til førstehåndsindtrykket. 

Med professionelle billeder på din hjemmeside og i dit præsentationsmateriale fortæller du den gode historie om din virksomhed og signalerer troværdighed. På den måde får din potentielle kunde det bedste indtryk af din forretning, og det skaber grobund for salg.

 

Vis kunderne din virksomhed 

Gode billeder af medarbejdere samt jeres produkter og ydelser er jeres ansigt ud af til mod jeres potentielle kunder. 

Vi kan hjælpe jer hele vejen rundt på billedsiden – for eksempel med de klassiske profilbilleder af medarbejderne eller aktive portrætter af medarbejderne i gang med arbejdet.

 

Professionelle billeder sælger din virksomhed 

Vi mennesker opfatter billeder instinktivt, før vi ser teksten. Derfor skal du investere i billeder af din virksomhed og medarbejdere fra en professionel fotograf – og hos Steensbeckfoto er du altid sikker på en god pris. 

Når jeg fotograferer i din virksomhed, hjælper jeg med at vælge det rigtige sted og guider dig og dine medarbejdere, så billederne viser jeres firma fra den bedste side.

 

Få et tilbud på virksomhedsportrætter

Steensbeckfoto har sammensat to pakketilbud til dig, hvor du til en rigtig fornuftig pris får opdateret din billededatabase med masser af nye flotte billeder. Billeder, som du kan bruge igen og igen på din hjemmeside, i dit trykte materiale og på de sociale medier. 

Det kan være portrætter af medarbejdere, produktbilleder samt spændende imagebilleder fra arbejdsdagen, der viser, hvad I er bedst til. Begge pakker indeholder ud over besøg af fotografen en færdigbehandlet billedpakke, som du får digitalt – klar til både tryk og web.