Jeg har produceret et hav af både film og stillbilleder til virksomheder i det meste af Danmark. Noget af det jeg ofte ser når jeg kommer ud i virksomhederne er fag-nørder som jo oftest er rigtig dygtige til det de foretager sig, desværre glemmer virksomhederne tit at se tingene fra kundens perspektiv, derfor oplever jeg også at mange springer over hvor gærdet er lavest i forhold til billeder og filmproduktion, rigtig mange viser nørderiet i stedet for produktet. Der er ikke noget forkert i at vise arbejdet og håndværket, men en god blanding er oftest at foretrække.

Jeg har overfor mange kunder tit brugt ferie eksemplet, man søger et hotel, eller en campingplads og det første man kigger på er billedet af poolen, dur det, kigger man videre på siden, er alle faciliteterne i orden?, er der de værelser vi skal bruge?, er der plads til ungerne osv. men duer billedet af poolen ikke, bladrer man videre til næste hotel eller campingplads.

Det samme gør sig gældende for erhvervskunder, de kigger på forskellige hjemmesider og det første indtryk er ofte billederne og det visuelle udtryk de møder, i hvert fald hvis ikke de kender virksomheden af omtale.

Contentdage

Hvad er en contentaftale?

En contentaftale med mig betyder, at du altid er sikret godt og relevant indhold til din virksomhed. I samarbejde producerer vi video- og fotomateriale som du kan bruge på din hjemmeside, de sociale medier, nyhedsbreve og meget mere.

Tankerne bag contentdagen

Content dage projektet startede i 2020 lige før coronakrisen indtraf, og min tanken var at finde 10 kunder, som jeg kunne hjælpe med at producere frisk materiale til deres forskellige kanaler. Alle virksomheder har brug for relevant og spændende indhold til at fortælle deres historie og værdier. Det kan f.eks. være indhold til hjemmesider, sociale medier f.eks. Facebook og Youtube, men det kan også være billeder til offline brug f.eks. aviser, messestanden, reklamebrochure mm.

Men tanker var løbende at producere content, dvs. billeder og film, således at mine kunder altid var ude og præsentere de nyeste projekter, og fik styr på deres profil med en god profilfilm, eller på billedgalleriet på deres hjemmeside, et fedt banner til messestanden og alt hvad der er af muligheder der imellem.

Hvem er contentdagene relevante for?

De kunder der har contentaftale med Steensbeckfoto idag, er meget forskellige kunder, det kan være en håndværker som gerne vil have produceret projektmateriale fra et byggeprojekt, over til offentlige institutioner der løbende mangler frisk materiale til markedsføringen, over til virksomheder i transportbranchen, produktionsvirksomheder og servicevirksomheder. Kort sagt, alle der vil være synlige på deres kanaler med professionelt billede og videomateriale kan have stor gavn af en contentaftale

Hvad kan man producere med en contentaftale?

I princippet kan man producere alt i billeder og film, naturligvis kan man ikke nå alt på en dag, men er der brug for flere dage og kan det ikke vente til næste måned har jeg lavet prisstærke tilkøb for mine content kunder, se nedenunder nogle eksempler på billeder og video der kan produceres i forbindelse med contentdage.

Fotos i studie og on location

Stills til alle kanaler

Når jeg er ude på contentdagen har jeg altid stillbillede kameraet med og laver stills som kan bruges i markedsføringen

Profilvideo

Historien om din virksomhed

Med en profilvideo kan du fortælle om din virksomhed, men både med de bløde og de hårde værdier i fokus. Hvad er dine værdier, vision og mission

Reklamevideo

Sælg dit produkt

En reklamevideo skal opbygges således den kan sælge dit produkt, kan man samtidig smide en historie og nogle gode følelser i er man godt i mål

Medarbejderfilm

Medarbejdernes syn på dig

En medarbejder video kan ved første tanke virke som et forkert projekt, men det er effektivt at få dine medarbejdere til at fortælle om den fantastiske arbejdsplads du skaber, både i forhold til kunder, men også når du mangler arbejdskraft

Casestory

Lad kunden fortælle

Casestorys tegner det mest troværdige billede af din virksomhed, kunderne fortæller om dig og din fantastiske service, eller det produkt du leverer

Produktpræsentation

Fortæl om dine produkter

I studiet hos Steensbeckfoto kan vi lave rene og kliniske produktpræsentationer, det kan laves på hvid baggrund, men der er også mulighed for at optage på greenscreen

Og meget meget mere…

Mulighederne med content dagene stopper kun når ideerne slipper op, og det gør de ikke lige med det samme. Steensbeckfoto har lavet contentdage med virksomheder i lang tid og mængden af materiale, som virksomhederne har fået produceret er ganske enorm, på et år, dvs. 12 dage, når vi typisk 17-20 film + et hav af stillbilleder, som alt sammen kan bruges på de sociale medier, til virksomhedspræsentationer, messer, brochurer mm.

Med en contentaftale med Steensbeckfoto er du sikker på at have professionelt produceret materiale nok til at lave opslag på din facebook, LinkedIn, Instagram 3-4 gange i måneden.