Videoproduktion


Videomarkedsføring er populært fordi det fanger opmærksomheden hos dine potentielle kunder. Video står for 50% af den samlede trafik online. Når du tilføjer visuelt indhold til din hjemmeside eller sociale kanaler, skaber du 10x højere engagement hos brugerne. Med over 20 års erfaring og uddannet fotograf vil Steensbeckfoto være et oplagt valg.

Læs mere

Fotografering


Det handler om at skabe det rette øjeblik, hvor budskaber bliver fortalt visuelt til den rigtige målgruppe. Vi laver unikke og professionelle billeder til alle dine kanaler således din markedsføring får et visuelt touch dine kunder husker. Vi fotograferer både i studio eller on-location.

Læs mere

Processen bag


Hele processen starter med analyse af virksomhedens mål og formål. Derefter udarbejder vi en strategi for produktion af det visuelle materiale. Når strategien er på plads kan vi enten tage billeder eller optage video som efterfølgende bliver redigeret og tilpasset.

Analyse

Ud fra virksomhedens mål og formål laver vi en grundig analyse for at afdække potentille faldgruber og afsøge muligheder for at opnå det bedste resultat.

Strategi

Baseret på en grundig analyse af behov udarbejder vi en strategi. En god strategi er vigtig så alle kender planen på forhånd. Dette giver os de optimale betingelser for at arbejde effektivt.

Færdigt produkt

Materialet bearbejdes efterfølgende nøje. Bag et færdigt produkt ligger mange timers redigering og finpudsning. Du står nu med et færdigt visuelt produkt.