Steensbeck

Steensbeck har en vision og et brændende ønske om at være den foretrukne leverandør af videoproduktion og professionelle billeder til virksomheder og private.

Kunderne skal have den følelse, at Steensbeck er den visuelle virksomhed de helst vil arbejde sammen med. Missionen er at skabe og formidle fortællinger via visuelt materiale som skal give næring til fantasien og udfordrer nysgerrighed.

Steensbeck leverer professionel video- og foto content, som tager udgangspunkt i personlighed og den gode historie. Her producerer vi professionelle billeder og video til virksomheder og private i hele Danmark.

Hvem er Steensbeck?

Steensbeck består af de to fotografer Jesper og Casper

Fælles for os begge er, at vi sætter en ære i at formidle visuelle buskaber på bedste vis. Hos Steensbeck specialisere vi os både for erhverv og det private segment. Som erhvervs kunde vil du ofte blive taget imod af Jesper mens Casper står for det private segment.

Vi er dog klar til at hjælpe hinanden og afløse hinanden hvis der skulle være behov for det.

Vi tror på godt samarbejde

Ikke kun for vores egen skyld, men også for vores kunders skyld. Det at vi hos Steensbeck har et godt samarbejde internt, kan også mærkes hos vores kunder.

Vi tror på vigtigheden af samspillet mellem os som fotografer og vores kunder. Vi sætter en dyd og ære i at lytte til kundens ønsker og behov, men vi er også åbne for at tage part i en dialog og være med i idégenereringen.

To i én

Casper blev en del af Steensbeck da vi arbejdede hver for sig under samme tag. Vi fandt hurtigt ud af, at vi havde et godt samarbejde og vi havde de samme værdier, når det kommer til betjening af kunde.

Casper tog sig af det private segment og det betyder som udgangspunkt at vi hos Steensbeck, kan varetage både opgaver for private såvel som erhvervsopgaver.

Jesper

Mit navn er Jesper Steensbeck

Jeg startede i 2009 firmaet Steensbeckfoto, som siden har været igennem en naturlig udvikling og i dag er blevet til Steensbeck ApS.

I starten fotograferede jeg alt i et bredt spænd fra babyer og familier, over til reklame, produkt og erhvervsportrætter. Jeg fik i den forbindelse skrabet en masse erfaring og kompetencer til mig – både erhvervsrelateret erfaring og kundehåndtering.

Igennem en kortere periode på et halvt år var jeg væk fra min forretning for at prøve kræfter med video i et videoproduktionsselskab, hvor jeg fik indblik i en verden med et væld af nye muligheder i forbindelse med professionel videoproduktion. Dét betyder, at den dag i dag, er professionel videoproduktion blevet en fast del af sortimentet hos Steensbeck.

Efter en del år som freelance fotograf, valgte jeg i 2018 at uddanne mig. Det skete ved Key Point Photography i Odense – en 2 årig privat uddannelse, hvor jeg uddannede mig med speciale i portrætfotografering.

Da jeg kom tilbage fra uddannelse i 2020, valgte jeg at dreje min forretning over på erhvervsrelateret fotografering og professionel videoproduktion, hvorfor mit ansvarsområde i Steensbeck ApS er erhvervskunder.

Hos Steensbeck har vi blandt andet løsninger for virksomheder, som giver os faste kunder som vi arbejder for hver måned, til disse kunder producerer vi stillbilleder og professionel video til brug på både on- og offline medier og vi har helt sikkert også en løsning til dig og din virksomhed.

Vi kan producere visuelt content i form af fotografering hos dig og din virksomhed eller i vores fotostudie, hvor vi har professionelle værktøjer og udstyr. Dét kombineret med vores erfaring hos Steensbeck giver et hav af muligheder og kreative løsninger.

Vi elsker alle vores kunder og vi elsker at fortælle den gode historie, hvilket altid skal være omdrejningspunktet for Steensbeck ApS.

Skal vi fortælle din virksomheds historie også?

Casper

Mit navn er Casper og jeg elsker historier – Dem alle sammen!

Historier er overalt omkring os og de sker hele tiden. Om det er virksomheden som skal have fotograferet produkter eller om det er brylluppet på den store dag. Dét jeg kan finde ud af og nyder, er at fange de gode historier!

Hos Steensbeck ligger mit ansvarsområde ved det private segment. Det at kunne fotografere mennesker og dokumentere det som de ønsker at fortælle, sætter jeg en dyd i. Det at kunne være med til at skabe minder og fortælle historier – store som små, er for mig en kæmpe oplevelse og jeg nyder hvert aspekt af det.

Min kompetence ligger i høj grad i at få folks ønsker, historier og visioner gjort visuelle. Jeg vægter alle aspekter af fotografering højt og jeg elsker at finde det kreative i alle opgaver – hvad end det er portræt-, bryllups-, konfirmation-, reportagefotografering on-location eller i studie. Jeg sætter en dyd og ære i at få det jeg fotograferer, til at fremstå bedst muligt. Her er der ingen problemer – kun løsninger.

Min nuværende erfaring kommer fra en god portion tidligere projekter og opgaver samt grundforløbet på medieskolerne i Viborg. Min bagage gør, at du kan være sikker på at få en god oplevelse.

Jeg har ladet mig fortælle at jeg er nem at tilgå, har en god sans for timing og jeg har en professionel tilgang. Ikke kun til mine billeder – men også dem jeg fotografere. Jeg gør alt hvad jeg kan, for at folk føler sig bekvem foran kameraet og de får en den bedste oplevelse! Det betyder i grove træk, at du er sikret en god oplevelse hvis du bestiller privatfotografering hos Steensbeck!

Som en del af Steensbeck, sætter jeg pris på samarbejdet med Jesper og jeg nyder samspillet og det kreative udspil vi får ud af det og de muligheder som det indebærer. Vi tror på godt samarbejde og det kan tydeligt mærkes hos vores kunder.

Kort sagt – det jeg elsker mest ved mit arbejde og min hverdag er at møde nye mennesker. Jeg nyder at visualisere deres historier samt at løse opgaver som kræver et visuelt præg.

Jeg sætter pris på alle historier som jeg kommer forbi – store som små. For mig er den lille detalje lige så vigtig som den store helhed, for uden detaljen, hvor var helheden så?

Skal vi arbejde sammen?

Står du som virksomhedsejer eller privatperson og skal bruge fotografering eller videoproduktion, så er vi altid klar!

Hos Steensbeck tror vi på godt samarbejde, ikke kun indbyrdes, men også med vores kunder. Det er deres historie vi sætter en dyd i at fortælle og deres ønsker som vi stræber for at imødekomme og lave om til en visuel realitet.