Om casen - P Jensen & Sønner

Murerfirmaet P. Jensen & Sønner er en 40 år gammel virksomhed med stolte værdier og traditioner. Nøgleord som bedst beskriver virksomheden er kvalitet, faglighed og tillid. I dag beskæftiger P Jensen & Sønner 35 dygtige medarbejdere.

Opgavens bestod i at lave video- og billedemateriale til brug på hjemmeside, sociale medier og anden markedsføringmateriale. I casen blev der lagt stor vægt på de værdier som P. Jensen & Sønner som ligger i virksomhedens DNA.

Kontakt os

Et visuelt udtryk

I denne case er der lagt vægt på at få fremhæve den jyske DNA og de værdier, der er opbygget igennem 40 år. Resultatet blev færdige billeder til hjemmeside, sociale medier og en reklamefilm.

Formål

Formålet var at skabe en visuel rød tråd igennem hele kunderejsen og de forskellige berøringspunkter, hvor kunderne befinder sig. Det har været vigtigt at holde en stil som afspejler virksomhedens DNA og kvalitet.

Mål

Målet med de visuelle materiale var at brande P. Jensen & Sønner som en professionel og foretrukken samarbejdspartner på større og mere komplekse byggerier.

Der var et brændende ønske om skabe et visuelt udtryk og frembringe de små detaljer som P. Jensen & Sønner er kendt for at udføre.

Kræs for detaljer

I hver eneste detaljer bliver der kræset om detaljerne. Sådan skulle det også være i det visuelle materiale. Det er de små detaljer som gør forskellen for kunderne.

Få et tilbud

Det kan være svært, at finde ud af hvilken form for markedsføring der virker. Din markedsføring og det visuelle materiale omkring i kunderejsen, har dog en stor betydning for om du vil oplever resultater eller ej. 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Kontakt os