Bryllup

Forevigelse af den store dag

Minderne


Bryllupper er en stor begivenhed – jeres store begivenhed. Kærligheden fejres mellem to mennesker som har fundet sammen og har besluttet at leve sammen. Familien er samlet, følelserne sidder uden på tøjet og der skal være styr alle detaljer inden den store dag.

Store begivenheder som et bryllup kræver opmærksomhed og ikke mindst minder. Det er vigtigt at kunne fortælle historierne og minderne fra jeres store dag. Her gør vi vores ypperste for at fange alle minderne og fastlåse dem i en ramme af tidløshed. Minder fra ømme øjeblikke som for evigt kan ses tilbage på, genleves og genføles. Minder… Minder bliver skabt i alle hjørner og afkroge til store begivenheder som et bryllup.

Udover jeres historie, er der også gæsternes historie. Alle historier og minder er lige vigtige at fortælle, da det er disse, som skaber essensen af den store dag. At kunne se tilbage på disse minder og opleve dem. At fastlåse et historisk øjeblik – ikke kun for os selv, men vores efterkommere og deres efterkommere. Men vi kan jo godt huske uden billeder? Selvfølgelig kan vi det… Vi vil altid have minderne gemt i vores hjerter og bevidsthed, men en dag vil de eventuelt forsvinde…

At kunne se tilbage på og opleve de visuelle minder fra dagen kan være med til, at sænke et slør over tilværelsen. Et slør hvori man for en stund kan glemme den travle hverdag, glemme hverdagens problemer og genleve hele dagen, følelserne og de unikke historier som blev skabt på jeres store dag.

Det Perfekte i det Uperfekte


Her mener vi, at et bryllup er meget mere end flotte brudeportrætter og parbilleder af gæsterne. Selvfølgelig er brudeportrætterne vigtige, men vi mener ligeledes, at det er mindst lige så vigtigt at sætte fokus på resten af jeres store dag. Vi mener at det er vigtigt, fordi at det bag kulissen er med til at forme jeres store dag.

Det vi sjældent ser, er de følelser og minder som bliver skabt bag de flotte brudeportrætter, gennemtænkte bordekorationer og spændende indslag fra dagen. Gæsternes historie er lige så vigtig at fortælle, da de er med at til at skabe helheden af essensen på dagen. Ofte er det måske de følelser, vi ikke altid ser…

Vi sætter en dyd i at fange alle detaljer bag kulissen – store som små. Det var en rigtig flot brudekjole, men lagde nogle mærke til hvordan gommen sad og hoppede med foden i kirken af nervøsitet? Lagde nogle mærke til brudens ankomst til kirken, da de sad inde i kirken? Det lille diskrete smil mellem brudeparret? Præsten der kom for sent? Oldemor der lige rettede sønnikes hår? Brudekjolen der blev gennemblødt fordi de regnede? Alle disse uperfekte øjeblikke er vigtige at få med, da de skaber helheden af den store dag og samtidig viser alle de følelser som vi måske ikke ser…

Vi mener det er vigtigt at fortælle alle disse små historier fra dagen, da de er med til at skabe den helhed som dagen nu engang er.

Vi lever i en tid hvor alt skal fremstå perfekt…

Men hvad nu hvis?…

Hvad nu hvis vi begynder at sætte pris på det hele – perfekt som uperfekt?

Begynder vi på det, vil vi begynde at se det perfekte i det uperfekte.

Helheden

Et bryllup er naturligvis ikke udelukkende blot kirkegang og fest… Der er rigtig mange overvejelser, forberedelser, følelser og tanker – både før og på den store dag.

Håret friseres, slipses strammes, kjolen bliver lynet, make-uppen lægges, skjorten bliver stoppet ned i bukserne. Måske er mange af disse ting hverdagsgøremål, men på dén her dag, er det ting der gøres med følelserne uden på tøjet. På dén her dag, er det ting som er med til at fortælle en del af en historie – en del af jeres historie på den store dag.

Alle tiltag og gøremål på denne dag, bliver ikke bare gjort med et tomt sind. Tankerne er alle steder og en følelse af glæde, spænding, nervøsitet og kærlighed fylder rummet med en tåge – en tåge af følelser som er så tyk, at man kunne skære i den. Ikke en kvælende tåge, men en tåge som omfavner situationen og er med til at gøre dagen og optakten på dagen, helt speciel.

Hvad festen angår er det heller ikke blot en fest – men en stor begivenhed hvor alt skal fejres. Især er det jer der skal fejres… Men selvom det er jer der skal fejres, er det heller ikke kun jeres historie der bliver fortalt til festen. Alle gæsterne er med til at fortælle historierne fra jeres store dag. Vi mener det er vigtigt at fange alle de naturlige smil, grin og samtaler. Alle elementer til en bryllupsfest har naturligvis en betydning, da det er jer som har stablet festen på benene. I har selvfølgelig valgt maden med omtanke, dekoreret bordet efter jeres ønsker, placeret folk hvor de giver mening og pyntet festlokalet med dét som i ønsker.

Jeres præg er sat på alt, på den her dag.

At være til stede


At være inviteret som gæst til et bryllup, at ikke bare at være gæst. At blive inviteret til et bryllup, er et tydeligt tegn på at brudeparret ønsker at dele deres store dag, øjeblikke og kærlighed med gæsterne. Vi ser oftere og oftere, at gæsterne sidder på deres telefoner på den store dag og det synes vi er rigtigt synd! – Men vi forstår det fuldt ud…

En forståelsen som vi selv er drevet af, er passioneret omkring og en forståelse som vi lever for…

Gæsterne vil selvfølgelig også være med til at skabe historier, skabe minder og være en del af den store dag. Vi mener dog at det er synd, at de er en del af den store dag, udelukkende igennem skærmen på deres telefoner. Vi er her ikke kun for at skabe minder og historier, vi er her også for at jeres gæster kan være der fuldt ud og være dét de er der for – at være gæst. Så de kan lægge telefonen i lommen og nyde festen – så skal vi nok sørge for minderne og historierne fra jeres store dag.

Vi ser oftere og oftere, at når vi stiller op til billeder eller går og fotograferer, at der er en gæst som går ind mellem os og brudepar fordi de “lige skal have et billede også”. Det er synes vi er rigtig synd – ikke for os, tvært imod, men for brudeparret og til dels gæsterne også, da det kan være et forstyrrende element.

 

Vi ønsker at gæsterne er der for at være gæst og ikke for at være fotograf. Det er dét, vi er der for…

Vores Rolle


Vi er selvfølgelig klar over ovenstående og vigtigheden der af. Vi sætter en dyd i at sørge for at i får det hele med, fra jeres store dag. Vores rolle er faktisk relativt enkelt… At sørge for at jeres minder fra dagen lang tid frem samt at få historien som bliver skabt på jeres store dag foreviget – ikke kun til jer, men til alle i fremtiden.

 

Hvem ved? Måske er det interessant for folk langt ude i fremtiden og se hvordan netop jeres bryllup, jeres historie og jeres minder bar sig ad på en dag, som forsvinder alt for hurtigt.

Om Fotografen

Casper Christensen

– Fotograf

Mit navn er Casper og jeg har en kæmpe passion for bryllupper.

Det at kunne være med til at skaber minderne og dokumentere historien på så stor en dag, som et bryllup er for mig en kæmpe oplevelse. Jeg har altid elsket at skabe minder og jeg sætter en dyd i at fange det menneskelige aspekt i det jeg fotografere.

Jeg sætter pris på alle historier som jeg kommer forbi – store som små. For mig er den lille detalje lige så vigtig som den store helhed, for uden detaljen, hvor var helheden så?