Konfirmation

Lad os gøre fotograferingtil en oplevelse

100% Skræddersyet

Vi er med hele vejen

Det er 100% op til jer hvordan i ønsker fotograferingen. Udover en fotosession med konfirmanden, kan vi også agerer fluen på væggen i løbet af dagen og fange alle de vigtige øjeblikke og minder. På den måde kan I også være til stede 100% af tiden.

Fotografering som oplevelse...

“Gør fotograferingen på konfirmandens dag til en oplevelse. Her sætter vi fokus på det vigtigste – nemlig konfirmanden. Vi lytter til deres ønsker og deres idéer og kommer gerne med inputs hvis det ønskes.”

Deres interesser

Fokus på konfirmanden

Vi lægger vægt på konfirmandens ønsker og idéer. Det er trods alt deres store dag og deres oplevelse. Konfirmationen handler om bekræftelse – ikke kun på en tro eller et livssyn men på sig selv og sin identitet. En fotosession kan være med til at udfolde identiteten og øde selvtilliden, da de kan se og opleve sig selv på en anderledes måde.

Kært barn har mange navne

Her er der ingen labels

I dag er en konfirmation ikke bare en konfirmation. Kært barn har mange navne. Nogle kalder det konfirmation andre vælger at holde en “nonfirmation” og nogen vælger også det som kaldes en “humanistisk konfirmation”. Her går vi ikke op i om det hedder konfirmation eller nonfirmation eller noget helt tredje. Det vigtigste for os er, at fotograferingen er en god oplevelse med den store dag i fokus. Fælles for dem alle, mener vi dog at det er en dag som er vigtigt at dokumentere uanset hvad vi kalder den.