Om casen: TL Service

TL Service er en servicevirksomhed i Oksbøl. Primære arbejdsområder for TL Service er vinduespolering og fliserens. Nøgleord som beskriver TL Service bedste er kvalitet, pålidelig og kundeorienteret.

Opgaven bestod i at producere visuel materiale som TL Service kunne bruge på deres hjemmeside og sociale medier. Fokus er på forretningens vigtigste to ben og hver enkelt detaljer i udførelsen af dette arbejde.

Kontakt os

Et visuelt udtryk

I denne case var det vigtigt at vise virksomhedens vigtigste to ben og, hvordan arbejdet udføres i praksis. Resultatet blev færdige billeder til hjemmeside, sociale medier og en reklamefilm.

Formål

Formålet er at skabe visuelt materiale som kan brande TL Service som en professionel og pålidelig virksomheden indenfor vinduespoltering og fliserens. 

Mål

Målet var at skabe professionelle billeder og en video til markedsføringsindsatsen for TL Service. I videoen skulle der lægges vægt på en rolig og jysk vil gang til arbejdet.

Der var et brændende ønske om skabe et visuelt udtryk og frembringe de små detaljer som TL Service er kendt for at udføre.

Kræs for detaljer

I hver eneste detaljer bliver der kræset om detaljerne. Sådan skulle det også være i det visuelle materiale. Det er de små detaljer som gør forskellen for kunderne.

Få et tilbud

Det kan være svært, at finde ud af hvilken form for markedsføring der virker. Din markedsføring og det visuelle materiale omkring i kunderejsen, har dog en stor betydning for om du vil oplever resultater eller ej. 

Skal vi tage en snak om dine muligheder?

Kontakt os