Boligvideo

Professionel boligpræsentation

Få solgt din bolig med en professionel boligpræsentation. Når du skal have dit hus solgt eller udlejet kan en god video være helt afgørende for om du får solgt eller udlejet. En professionel video kan også bruges, hvis du ønsker dit sommerhus udlejet. 

Video virker! En professionel produceret video kan være helt afgørende om du får solgt eller udlejet. Du får en velproduceret video som du kan dele i dit netværk, på sociale medier og på bureauernes hjemmeside. 

Hos Steensbeckfoto laver vi professionelle boligpræsentationer. Vi har over 20 års erfaring i videoproduktion. 

Steensbeckfoto har både erfaring og “know how” til at skabe en unik videofortælling om din virksomhed. Skal vi tage en uforpligtende snak? Kontakt os i dag.

Analyse

Strategi

Storyboard


Optagelse

Redigering

Færdig produkt

Fortæl en unik historie dine kunder vil huske

Sådan sælger professionelle videoer din bolig

Hos Steensbeckfoto har vi gode erfaringer med at vores boligpræsentationer rent faktisk også leder til et salg. 

Flere af vores kunder oplever, at boligen kan være solgt på få dage efter de har delt boligpræsentationen fra Steensbeckfoto på de sociale medier.

Det er altså kombinationen af en professionel boligpræsentation, samt de sociale mediers mange muligheder som har været med til at sælge boligerne. Flere af vores kunder har dermed sparet dyrt salær til ejendomsmægleren.

Du kan dog sagtens bruge en boligpræsentation fra Steensbeckfoto som et supplement til den markedsføring din ejendomsmægler laver, hvis du ønsker at sælge din bolig mere effektivt.

Med en professionel boligpræsentation fra Steensbeckfoto målretter vi præsentationen mod potentielle købere af din bolig.

I dag findes der mange boliger til salg på internettet. Derfor handler det om at skille sig ud fra mængden – ellers drukner din bolig blandt alle de andre huse til salg.

Hvis din boligpræsentation blot er en standard præsentation med kedelige standard billeder så vil potentielle købere til din bolig hurtig gå videre til mere spændende boligpræsentationer.

Hos Steensbeckfoto laver vi boligpræsentationer som skaber drømme hos køberne til din bolig. En professionel boligpræsentation gør din bolig synlig på internettet, hvor dine potentielle købere befinder sig. 

Vi hjælper med rådgivning og sparring så du kan præsentere din bolig på en anderledes og professionel måde. 

Du er velkommen til helt uforpligtende at kontakte os, hvis du ønsker en dialog  om hvordan vi kan hjælpe dig med en professionel  boligpræsentation.

Visuelt og levende materiale virker

Går du med overvejelser om at få lavet en professionel boligpræsentation ? Hvis du skaber drømme med dit visuelle materiale, er der større chance for at kunderne kontakter dig, og dermed styrker du dine muligheder for at afslutte en handel.

Der er rigtige mange forskellige måder at producere det billede og video -materiale på, som skal danne grundlag for at få din bolig solgt eller udlejet. Du har måske allerede gjort dig nogle tanker om hvordan du tænker materialet skal være.

Steensbeckfoto vil rigtig gerne helt uforpligtende udfordre de tanker du har, og tage en snak om hvordan vi ser materialet produceret på den mest hensigtsmæssige måde.

Danbolig sagde engang i en reklame, at en bolig er meget mere end bare mursten, den betragtning er vi hos Steensbeckfoto helt enige i.

Hos Steensbeckfoto ser vi specielt videopræsentationen som en rigtig god mulighed for at sætte fokus på alle de bløde værdier.

Hos Steensbeckfoto har vi erfaringen i både at rådgive, samt skabe en knivskarp præsentation af din bolig.

Med Steensbeckfoto som samarbejdspartner er du sikker på at få de helt rigtige sparring, vi er vant til at vejlede vores kunder så det hele går op i en højere enhed, og du som kunde får et stærkt visuelt materiale der sælger.

Hvad gør en professionel boligvideo for udlejning og boligsalg?

Der findes ikke noget medie der konverterer mere effektiv end video.

Verdens største søgemaskine er Google, men Youtube er er faktisk den næststørste søgemaskine, hvilket fortæller alt om vigtigheden af video.

Med en professionel video øger du chancen med op til 80% for at potentielle kunder klikker videre på netop din bolig.

Med en videoproduktion har du mulighed for på den mest effektive måde at sætte fokus på alle de værdier som virkelig retfærdiggøre værdien af boligen. Det kan både være de hårde håndgribelige værdier, som man kan se og røre ved, men også alle de bløde værdier som kan fortælles i speaket, samtidig med at de understøttes af levende billeder.

Hvad gør still billederne og plantegningen for dit boligsalg og udlejning af din bolig

Stillbilleder er en super nem måde for dine potentielle kunder at få et godt og hurtigt overblik over din ejendom, om så det er til salg eller udleje.

Hvordan er din bolig indrettet?, hvilke materialer er valgt? Dine billeder kan med stor fordel suppleres med en stærk salgstekst, således at billeder og tekst supplerer hinanden.

Plantegningen er en rigtig god ide at have med, da det giver køber/lejer et hurtigt overblik over boligens indretning. For de fleste kunder er det vigtigt at få et overblik over placering af de forskellige rum i forhold til hinanden.

Billederne og plantegningen skal være med til at trække en potentiel kunde det sidste stykke hen til telefonen, eller tastaturet, og tage kontakten til dig.

Brug online markedsføring til at sælge din bolig

Få solgt din bolig med professionel online markedsføring.

Ét af de absolut vigtigste elementer i at få en bolig solgt er markedsføringen. Når du sælger dit hus gennem ejendomsmægler vil mægleren typisk markedsføre din bolig på deres hjemmeside – og måske de lokale aviser hvis du køber ekstra markedsføring.

Du kan dog selv gøre rigtig meget for at sælge din bolig. I dag findes der er utal af kanaler man kan bruge for at øge synligheden og dermed chancerne for at sælge sit hus.

Facebook er en af de absolut vigtigste kanaler. Langt de fleste ejendomsmæglere bruger Facebook som den primære kanal, når de skal sælge huse.

Hvorfor ikke sælge dit hus uden om ejendomsmægler ved hjælp af en professionel boligpræsentation – eller bruge den som supplement til den markedsføringsindsats din ejendomsmægler laver.

Hos Steensbeckfoto har vi et samarbejde med Grevang & Co som arbejder professionelt med online markedsføring herunder Facebook annoncering. Vi kan derfor hjælpe dig med at få din boligpræsentation vist til en bred og meget relevant målgruppe på Facebook.

Vi har flere kunder som har solgt deres hus på få dage ved en kombination af en professionel boligpræsentation og professionel markedsføring på Facebook.

Hvad koster en professionel boligpræsentation?

Prisen på en knivskarp boligpræsentation kan tilrettes fra projekt til projekt, vi har lavet et udkast til 4 forskellige pakker som passer ind de fleste steder.

Er du den, der selv ønsker at prøve inden du tager din bolig til mægler eller udlejer, er en af nedenstående 4 pakker det helt rigtige valg, skulle det ske, at du ikke selv lykkedes, kan du efterfølgende spare din mægler eller udlejer for udgiften til en boligfotograf,  det er altid et stærkt forhandlingsgrundlag, og dermed kan udgiften højst sandsynligt udlignes hos mægler eller udlejer senere, hvis ikke det fører til hurtig salg i første omgang.

Kontakt os, og få en seriøs, uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe dig med bolig præsentations materiale af højeste kvalitet.