Profilvideo

Få en profilvideo af din virksomhed

Søger du en professionel samarbejdspartner, der kan designe og producere en profilvideo, som kan brande virksomhed eller måske forklare et specifikt emne enten intern eller ekstern i virksomheden? Hos Steensbeckfoto arbejder vi professionelt med videoproduktion for virksomheder, der ønsker kvalitetsløsninger til rimelige penge.

En profilvideo kan være en kort forklaringsvideo eller informationsvideo, som i korte træk er i stand til at fortælle kernen i din virksomhed, koncept, produkt eller ydelse. En profilvideo kan designes på mange måder, men i sidste ende handler det om, at den skal være i stand til at fange målgruppes interesse og nysgerrighed.

Skal vi tage en uforpligtende snak? Kontakt os i dag.

Analyse

Strategi

Storyboard


Optagelse

Redigering

Færdig produkt

Profilér din virksomhed på en unik måde

Kombinationen af levende billeder og lyd er for mange virksomheder blevet den foretrukne måde at kommunikere budskaber, værdier, ydelser, visioner og produkter til deres kunder. Video er det ultimative medie til at sætte et levende ansigt på din virksomhed – kort sagt, så er video den mest effektive måde at brande din virksomhed på.

Flere og flere virksomheder vælger at få produceret en professionel profilvideo til deres markedsføringsmateriale – både internt og eksternt. Video er en nærværende og ærlig kommunikationsform, som kan skabe unik opmærksomhed omkring dit brand.

En profilvideo kan produceres på mange måder. Det kan være alt fra et simpelt interview med f.eks. en kunde eller medarbejder til en grundig visuel tur igennem virksomhedens unikke historie. Vi har gode erfaringer med at gøre brug af en naturlig fortællerstil, der minder om en minidokumentar. Dette øger tillid og troværdighed blandt målgruppen.

Hos Steensbeckfoto har vi erfaring og “know how” som gør os til en naturlig samarbejdspartner. Skal vi tage en uforpligtende snak? Kontakt os i dag.


Casen om Dansk Bassinservice

Udfordringen: Dansk Bassinservice har igennem 30 år leveret professionelle løsninger indenfor svømmebassiner og spabad.
Udfordringen lå i at kommunikere virksomhedens kernefortælling i form af vision, mission og værdier på en måde som var nem for målgruppen at forstå.

Løsningen: Vi kom med et oplæg til visuelt materiale i form af professionelle billeder som Dansk Bassinservice kunne bruge på deres nye hjemmeside, samt en velproduceret profilvideo. hvor kernekompetencerne og den grønne vinkel kom i fokus.