Video

Videomarkedsføring styrker din virksomhed

Videomarkedsføring er populært og bruges til at brande din virksomhed eller dit produkt/ydelser. Videomarkedsføring kan fortælle et præcist målrettet budskab til din kernemålgruppe. For god videomarkedsføring er det essentielt, at huske det strategiske aspekt – det er her vi er eksperter.

Det fantastiske med video er, at det taler til vores sanser og følelser på en unik måde som tekst ikke formår. Lydene, farverne og bevægelserne er alt sammen med til at stimulere vores hjerne, så vi bedre er i stand til at forstå og huske budskaber. Alle disse elementer er vigtige dele i god videomarkedsføring.

Steensbeckfoto har både erfaring og “know how” til at skabe en unik videofortælling om din virksomhed. Skal vi tage en uforpligtende snak? Kontakt os i dag.

Analyse

Strategi

Storyboard


Optagelse

Redigering

Færdig produkt

Videomarkedsføring skaber resultater

Vores hjerner er designet til at forstå lyd og billeder bedre end tekst. Undersøgelser viser, at vi husker 80% af det, vi ser, mens kun 20% af det vi læser bliver lagret i vores hjerne. Video spiller en stor rolle igennem hele kunderejsen – lige fra første gang de ser dit produkt eller ydelse til de beslutter sig for at kontakte dig.

I mange år har især b2c virksomheder brugt videomarkedsføring som en stor del af deres markedsføring. Nu begynder flere og flere b2b virksomheder også at få øjenene op for hvor effektiv videomarkedsføring er. For mange er det svært at komme i gang med at producere video. Hos Steensbeckfoto samarbejder vi med virksomheder om at producere video til markedsføring.

Skal vi tage en uforpligtende snak om dine muligheder? Kontakt os i dag.


Casen om Dansk Bassinservice

Udfordringen: Dansk Bassinservice har igennem 30 år leveret professionelle løsninger indenfor svømmebassiner og spabad.
Udfordringen lå i at kommunikere virksomhedens kernefortælling i form af vision, mission og værdier på en måde som var nem for målgruppen at forstå.

Løsningen: Vi kom med et oplæg til visuelt materiale i form af professionelle billeder som Dansk Bassinservice kunne bruge på deres nye hjemmeside, samt en velproduceret profilvideo. hvor kernekompetencerne og den grønne vinkel kom i fokus.