Kontakt

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder

Min virksomhed, Steensbeckfoto holder til i Oksbøl lige udenfor Esbjerg.  Jeg har et topmoderne studie som er bygget til både video og stillbillede -produktion, når ikke jeg arbejder i studiet arbejder jeg  “on location”.

Jeg arbejder udelukkende med erhvervskunder fordi det er på det område jeg er bedst. Det betyder, at jeg desværre ikke kan hjælpe private kunder.

Har du spørgsmål eller ønsker du en uforpligtende snak om dit foto/video projekt, så lad os tage en uforpligtende snak i dag. Skriv en e-mail til jesper@steensbeckfoto.dk.

[wpgmza id=”1″]

Skal vi arbejde sammen?

Jeg vil være en samarbejdspartner – ikke bare en leverandør af billeder. Jeg lever og ånder for at lave spændende, personligt indhold af højeste kvalitet. Jeg har en strategisk tilgang, for at få  maksimal værdi ud af den tid og økonomi som investeres i projekteerne. Jeg er altså mere en “bare” en fotograf.

Som uddannet fotograf og mere en 20 års erfaring, er jeg og Steensbeckfoto er helt naturligt valg, hvis du skal have lavet professionelt video- og billedemateriale til din virksomhed. Kontakt mig i dag og lad os en tage en uformel og uforligtende snak.