Video

Vi laver professionel videoproduktion

Fremtiden er video – hvis du ikke kommer med nu, bliver du overhalet af dine konkurrenter. Markedsføring med video virker og styrker dit brand. Vi fortæller historier igennem professionel videoproduktion for virksomheder i hele Danmark.

Videoproduktion er et højt specialiseret område indenfor kommunikation og markedsføring. Omkring 50% af ak trafik online kommer fra video. En professionel video fanger dine kunders opmærksomhed – og op mod 65% vil se 3/4 af din video. Video er desuden kendt for at øge konverteringsragen med op imod 80%.

Hos Steensbeckfoto producerer vi alle former for video for virksomheder i Hele danmark

Analyse

Strategi

Storyboard


Optagelse

Redigering

Færdig produkt

Fortæl en unik historie dine kunder vil huske..

Når du føjer visuelt indhold til din hjemmeside, sociale medier eller intern i virksomheden skaber du 10x højere engagement blandt målgruppen. Det giver større sandsynlighed for at du vil trænge igennem med dine budskaber – og blive husket.

Videoindhold giver en unik og effektiv mulighed for at vise kunder, hvem du er, dine værdier, produkter eller ydelser. Video skaber troværdighed og øger tilliden mellem virksomhed og kunder.

Vi hjælper virksomheder fra start til slut gennem hele processen. Du får et færdigt produkt klar til markedsføring. Skal vi tage en uforpligtende snak i dag? Kontakt os i dag.

Troværdighed

Casestory

En casestory er en video på typisk 1-2 minutter, hvor din kunde fortæller om det projekt du som virksomhed har løst, og hvordan samarbejdet har fungeret, hvilke værdier kunden ligger vægt på. Dermed får du en anbefaling fra en kunde, og det er uden sammenligning den bedste reklame du kan få i din virksomhed. Markedsført rigtigt når din casestory ud til mange tusinde potentielle nye kunder.

Se flere casestories
The pitch

Profilvideo

Målet med at producere en profilvideo, er at give kunden et kort, men præcis indtryk af ved hvem du er, og hvad din virksomhed repræsenterer. For mig er en profilvideo det samme som den berømte elevator pitch, bare i videoformat. Med en profilvideo kan du fortælle om dine og virksomhedens værdier, produkter, ydelser mm. en profilvideo har den længde den skal have, det vigtige er at den bliver klippet, således den forbliver interessant, typisk tager den 2-4 minutter.

Se flere profilvideoer
Fokus

Reklame

Med reklamevideoer kan du sætte fuld fokus på dit produkt. En reklamevideo kan være alt lige fra et kort spot på 20-30 sek, med fart over feltet, til en lidt længere film der sælger dit produkt, eller service. Hos Steensbeckfoto laver vi alt fra filmiske produktreklamer, lavet on-location til produktreklamer i studiet i studiet.

Se flere reklamefilm