Om mig

Jeg skaber forretning med visuelle indtryk og budskaber

Jeg har en vision og et brændende ønske om at være den foretrukne leverandør af videoproduktion og professionelle billeder til virksomheder. Mine kunder skal have den følelse, at Steensbeckfoto er den visuelle virksomhed de helst vil arbejde sammen med. Min mission er at skabe og formidle fortællinger via visuelt materiale som skal give næring til fantasien og udfordrer nysgerrighed. Mine værdier er at være rummelig, passioneret og ambitiøse. Mine værdier udtrykker det, jeg er, det jeg står for, og måden, jeg gør tingene på.

Om Steensbeckfoto

Steensbeckfoto leverer professionel video- og foto content, som tager udgangspunkt i personlighed og den gode historie. Jeg producerer professionelle billeder og video til virksomheder i hele Danmark. Jeg arbejder både i mit studie og “on location” hos kunden.

Mine kunder er forskellige, lige fra den lille håndværker over til større virksomheder der agerer internationalt, jeg laver alt fra profilvideoer, reklamevideoer til erhvervsportrætter, produktfotos og alt det ind imellem. De kunder jeg arbejder med er typisk kunder som har en længeresigtet plan for deres visuelle indhold, og dermed er jeg ofte kontrakthyret i en længere periode som content manager.

Jeg har idag over 20 års erfaring  og “know how” som fotograf. Siden 2009 har jeg drevet Steensbeckfoto og levet som freelance fotograf, jeg har gennemført den anerkendte Key Point Photography uddannelse, hvor målet er, at håndtere teknisk udstyr og forstå de kreative processer i opbygning af billeder og video.

Jeg har i min tid som selvstændig arbejdet sammen med mange dygtige mennesker indenfor marketing, derfor har jeg også med årene fået en holistisk tilgang til tingene, og kan godt lide når alt i kundens udtryk spiller sammen.

Den afsluttende udtalelse fra KPP uddannelsen
Livsnyder og spasmager er to ord man let kan bruge om Jesper. Men ud over det meget selskabelige ydre, finder man også et arbejdsomt, modigt og super kreativt menneske, som kan inspirere alle andre. Som fotograf er Jesper dygtig, både fagligt og kreativt. Han mestre både selve optagelsen og redigeringen til fulde.

Skal vi arbejde sammen?