Din Historie

Portrætfotografering
Din historie

Alle har en historie at fortælle- hvad er din?

Når de fleste hører ordet portræt, tænker de ofte på kedelige pasbilleder – det behøver det nødvendigvis ikke være!

Et portrætbillede er egentlig “bare” et billede som afspejler hvem du er og hvad du gerne vil fortælle i en given situation. Altså, din historie og den historie du gerne vil fortælle i en øjeblikssituation.

Disse billeder, som vi elsker at kalde historier, kan bruges i et hav af muligheder.

Ingen Begrænsninger

Vi tror på det kreative

Her tør vi godt love at du får et resultat som både dig og os her hos Steensbeck kan stå 100% inde for. Vi lytter til dine ønsker og idéer og tror på at et kreativt samspil er vejen frem.

Din historie - Dit valg

Hos Steensbeck tilbyder vi fotografering både on-location og i vores profesionelle fotostudie.

Kender du et sted?

On-Location


Har du et ønske om portrætfotografering på en bestemt lokation? Det kan være i naturen, i byen eller eventuelt hjemme ved dig selv. Det er DIN historie og DIT portræt – så det er helt op til dig.

Hos os

Fotostudie


Ønsker du portrætfotografering i vores fotostudie er det også en mulighed. Her kan vi tilbyde et hav af kreative muligheder. Vi hjælper også gerne med idéer til en kreativ lyslægning.

skal vi splitte prisen?

Er i flere?

Har du en smaddergod veninde eller mangler dig og din partner et af de der rigtigt gode billeder sammen? Hvis i er et par stykker er i også mere end velkommen!

Hvad vil du fortælle?

Hvad kan du bruge din historie til?

Vi bruger billeder af os selv i alle mulige sammenhænge. Det kan være CV’et, Profilbilledet, Datingprofilen, Gaven. Fælles for dem alle er at vi bruger billederne af os selv hvor det giver mening for os. Din historie er unik. Brug den hvor det giver mening for dig…

… Men hvornår har du sidst brugt et billede som viser hvem du er 100%?

Er din bedste ven dit kæledyr?

Kældedyr er velkomne!

Tag eventuelt din pelsede ven med (hvis det altså har pels?) Her mener vi også at dit kæledyrs historie er værd at fortælle!