Filmproduktion

Fra traditionelt håndværk til succes på de sociale medier

Tømrerfirma Klittens Tømrer tog en modig beslutning for at forvandle deres digitale fodaftryk og skabe dybere relationer med deres publikum..

Klittens Tømrer ønskede at øge deres tilstedeværelse på sociale medier og tiltrække flere følgere, som med tiden kunne blive til kunder. Målet var også at demonstrere den høje kvalitet, de leverer, fra de første samtaler og rådgivning til det færdige hus.

For at nå disse mål foreslog Steensbeck, at vi integrerede kundecases som et centralt element i vores markedsføringsstrategi. Ved at inddrage ægte historier fra kunder, der fortæller åbent om deres samarbejde med os, kunne vi skabe en unik og personlig forbindelse med vores publikum. Vi tror på, at de nære og autentiske fortællinger er nøglen til at skille sig ud i et travlt marked.

Vi gik straks i gang med at implementere denne strategi ved at finde en kunde, der var villig til at dele sin historie.

I processen lagde vi vægt på at indfange den sande og troværdige historie, hvilket betød, at kunden ikke var forberedt på forhånd. Dette skabte en mere ægte og personlig oplevelse. Vi satte udstyret op og havde en oprigtig samtale med kunden, hvor vi respekterede de spørgsmål, Klittens Tømrer ønskede besvaret.

Resultatet var en dybdegående og troværdig kundecase, der fortalte historien om et stærkt samarbejde mellem Klittens Tømrer og deres kunde.

Denne tilgang har ikke kun givet os værdifuldt indhold til vores sociale mediekanaler, men har også vist sig at have en direkte positiv indvirkning på vores bundlinje. Kundecases er nu en integreret del af vores markedsføringsværktøjer, og vi ser en klar sammenhæng mellem de henvendelser, vi modtager, og det videomateriale, vi deler.

Få et uforpligtende tilbud Om os

Derfor bør du bruge professionelt videoindhold i din branding.

  • Styrket brand image Professionelle videoer hjælper med at etablere og styrke dit brands image. De kan skabe en følelse af troværdighed og professionalisme.
  • Effektiv kommunikationkomplekse ideer og budskaber formidles klart og effektivt, hvilket øger forståelsen blandt målgruppen.
  • KonkurrencefordelProfessionelle videoer giver dig en konkurrencefordel ved at tiltrække og fastholde opmærksomheden hos dine kunder
  • SEO fordeleVideoer kan forbedre din søgemaskineoptimering (SEO). Websites med videoindhold har større chancer for at rangere højere i søgeresultater.
  • Professionelt udtrykDu sikrer et skarpt, poleret udtryk, der afspejler din virksomheds professionalisme og høje standarder
  • Højere engagementVideoer har vist sig at øge engagementet betydeligt. Mennesker er mere tilbøjelige til at se en video end at læse tekst, og de er også mere tilbøjelige til at dele videoindhold på sociale medier.
SoMe video

Se vores kundecase produceret for Klittens Tømrer

Professionelt produceret video styrker din online tilstedeværelse, differentierer dig og øger engagementet. Investér i kvalitetsvideo for at skabe en visuel brandoplevelse.

Lad os tage en uforpligtende snak om dine muligheder.

Kontakt os

Vælg et fast samarbejde
og skab dynamik i din branding

Forestil dig muligheden for at brande din virksomhed og øge jeres digitale tilstedeværelse med op til 20 skræddersyede professionelle film produceret på kun 12 dage.

Contentdage giver dig én månedlig dag med en dedikeret foto- og videograf, der skaber regelmæssigt professionelt indhold til brug i din markedsføring.

Med klippekort får du en fleksibel og omkostningseffektiv adgang til professionelt produceret materiale, i den hastighed der passer dig. Uanset valg åbner begge pakker døren til et kosteffektivt produkt, som effektivt højner kvaliteten på det dine kunder ser.

Ved at have en fast fotograf og videograf sikres en ensartet høj kvalitet i alt visuelt materiale. Dette skaber en stærk visuel identitet for dit brand, hvilket er afgørende for at skabe genkendelighed og troværdighed i markedet.

Unikt og professionelt indhold kan hjælpe dit brand med at skille sig ud fra konkurrenterne. Det viser, at du er innovativ og engageret i at levere kvalitet.

FAST SAMARBEJDE

Lad os arbejde sammen om at nå jeres mål

Med en fast samarbejdsaftale får du ikke bare en ensartet indsats i jeres markedsføring.

Du får en løsning der kan være med til at højne kvaliteten af dit visuelle materiale, samt fortælle den gode og nære historie i form af cases, instruktionsfilm, fortællinger fra hverdagen i din virksomhed.

Få et uforpligtende tilbud