Employer branding

Professionelle foto til employer branding

Steensbeck er eksperter i at fange essensen af en virksomheds kultur, især når det handler om employer branding.

Vores nylige samarbejde med Gantech er et strålende eksempel på, hvordan professionel fotografi kan bruges til at styrke en virksomheds image som en fremragende arbejdsplads.

Gantech stod overfor en udfordring: De skulle have billeder af fire medarbejdere, der skulle deltage i et interview om employer branding. Det var essentielt, at disse billeder afspejlede både medarbejdernes personligheder og virksomhedens arbejdsmiljø på en autentisk måde.

Vores løsningsstrategi var klar og fokuseret. Vi besluttede, at billederne skulle tages i medarbejdernes eget arbejdsmiljø for at skabe en naturlig og indbydende stemning.

I implementeringsprocessen tog vi til Gantech i Ribe, hvor vi havde en grundig samtale med deres markedsføringsteam. Vi diskuterede og kom med forslag til opstillingen og det ønskede udtryk af billederne.

Det var vigtigt for Gantech, at billederne afspejlede glade medarbejdere, stolte af at arbejde i en så fantastisk virksomhed.

Resultatet blev en billedserie af begejstrede medarbejdere, der perfekt inkarnerer Gantechs arbejdsmiljø og kultur.

Disse billeder vil nu blive brugt i Gantechs employer branding kampagner, hvilket giver dem et autentisk og positivt udtryk.

Yderligere skal vi hos Steenbeck fortsætte vores samarbejde med Gantech. Vi har planlagt at producere flere stillbilleder samt påbegynde arbejdet med video cases, der skildrer medarbejdernes erfaringer.

Dette projekt er blot et eksempel på, hvordan professionel fotografi og videoproduktion kan være afgørende for at formidle en virksomheds unikke fortælling og styrke deres employer brand.

Få et uforpligtende tilbud Om os

Hvorfor bruge professionelle billeder

  • FørsteindtrykProfessionelle billeder skaber et positivt og professionelt førstehåndsindtryk af din forretning
  • DifferentieringProfessionelle billeder skaber et unikt visuelt udtryk, der skiller sig ud og gør det lettere for kunder at huske dig.
  • Professionelle ResultaterProfessionelle billeder sikrer, at dine visuelle materialer opnår professionel kvalitet og afspejler virksomhedens høje standarder.
  • SEO fordeleIntegrering af videoindhold på din hjemmeside kan gøre dig mere synlig overfor google
  • Storytelling firstProfessionelle billeder skaber et unikt visuelt udtryk, der skiller sig ud og gør det lettere for kunder at huske dig.
EKSEMPLER

Se et sammenklip af portrætbilleder vi har produceret

Professionelle billeder styrker din online tilstedeværelse, differentierer dig og øger engagementet. Investér i kvalitetsfotografi for at skabe en mindeværdig og imponerende visuel brandoplevelse.

Kontakt os

Vælg et fast samarbejde
og skab dynamik i din branding

Forestil dig muligheden for at brande din virksomhed og øge jeres digitale tilstedeværelse med op til 20 skræddersyede professionelle film produceret på kun 12 dage.

Contentdage giver dig én månedlig dag med en dedikeret foto- og videograf, der skaber regelmæssigt professionelt indhold til brug i din markedsføring.

Med klippekort får du en fleksibel og omkostningseffektiv adgang til professionelt produceret materiale, i den hastighed der passer dig. Uanset valg åbner begge pakker døren til et kosteffektivt produkt, som effektivt højner kvaliteten på det dine kunder ser.

Ved at have en fast fotograf og videograf sikres en ensartet høj kvalitet i alt visuelt materiale. Dette skaber en stærk visuel identitet for dit brand, hvilket er afgørende for at skabe genkendelighed og troværdighed i markedet.

Unikt og professionelt indhold kan hjælpe dit brand med at skille sig ud fra konkurrenterne. Det viser, at du er innovativ og engageret i at levere kvalitet.

FAST SAMARBEJDE

Lad os arbejde sammen om at nå jeres mål

Med en fast samarbejdsaftale får du ikke bare en ensartet indsats i jeres markedsføring.

Du får også en kostbesparende løsning der kan være med til at højne kvaliteten af dit visuelle materiale, samt fortælle den gode og nære historie i form af cases, instruktionsfilm, fortællinger fra hverdagen mm.

Læs mere